ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

Μία (1) υποτροφία BA στην Ψυχολογία

To Διεθνούς κύρους Πανεπιστήμιο, με περισσότερους από 30000 φοιτητές, e-CAMPUS UNIVERSITY προσφέρει μέσω του Αποκλειστικού Αντιπροσώπου του στην Ελλάδα κ' 5 χώρες του κόσμου UNIOPEN, υποτροφία προπτυχιακών σπουδών στην Ψυχολογία

Μία (1) Υποτροφία στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Αθηνών. Μία (1) Υποτροφία στο Θεατρικό Εργαστήρι Αθηνών. Μία (1) Υποτροφία στο Θεατρικό Εργαστήρι Θεσσαλονίκης. 

Στον ΙΑΣΜΟ, τη σχολή δραματικής τέχνης που ίδρυσε πριν από 35 χρόνια ο αξέχαστος θεατράνθρωπος Βασίλης Διαμαντόπουλος, προσφέρουμε κατάρτιση υψηλής εξειδίκευσης που συμβαδίζει με τη σύγχρονη, απαιτητική πραγματικότητα της υποκριτικής τέχνης. Όλα αυτά τα χρόνια είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επιλογή των μαθημάτων αλλά και των καθηγητών που θα τα διδάξουν.

Πέντε (5) υποτροφίες επιλογής του υποψηφίου 

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ λειτουργεί συνεχώς από το 1971 στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης προσφέροντας σπουδές Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης, επιπέδου 5. Οι απόφοιτοι αποκτούν Κρατικό Δίπλωμα από το Υπουργείο Παιδείας, αναγνωρισμένο σε Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση, που εξασφαλίζει επαγγελματικά δικαιώματα, ανάλογα με την ειδικότητα. Με δύο υπερσύγχρονα campus στο κέντρο της Αθήνας (Ιπποκράτους 22) και στο Περιστέρι (Λ. Θηβών 197), με προηγμένο εξοπλισμό, λειτουργική σχεδίαση και θεματικές αίθουσες διδασκαλίας, αναπτύσσει ένα μοναδικό περιβάλλον εκπαίδευσης για κάθε καταρτιζόμενο.Με ένα ειδικά μελετημένο πρόγραμμα σπουδών, που χωρίζεται σε 5 Τομείς Σπουδών, προσφέρει 53 ειδικότητες για να καλύψουν την ανάγκη κάθε υποψήφιου σπουδαστή:

Μία​  (1) υποτροφί​α επιλογής του υποψηφίου.

Μια μακρόχρονη πορεία διαρκούς αναβάθμισης ανέδειξε το BCA σε έναν από τους μεγαλύτερους και εγκυρότερους εκπαιδευτικούς οργανισμούς της Ελλάδας. Οι καθηγητές που διδάσκουν στο BCA είναι κορυφαίοι στον τομέα τους και κάτοχοι, στην πλειοψηφία τους, μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών Ph.D και Master's διεθνώς αναγνωρισμένων πανεπιστημίων των H.Π.A. και της Μεγάλης Βρετανίας. Ταυτόχρονα, αποτελούν επίλεκτα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα της χώρας.

Δύο (2) υποτροφίες επιλογής του υποψηφίου

Με την δύναμη του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College σε συνεργασία με Αμερικανικά και Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια υψηλού διεθνούς κύρους, το ΙΙΕΚ New York ιδρύθηκε ως φυσική συνέχεια μιας 27ετούς υψηλής ποιότητας παροχής υπηρεσιών στον τομέα της εκπαίδευσης, της επιμόρφωσης και της επαγγελματικής κατάρτισης και προσφέρει υψηλής ποιότητας εξειδικευμένη εκπαίδευση με συνέπεια και ευθύνη δίνοντας στους σπουδαστές πρωτοποριακές εκπαιδευτικές ευκαιρίες σε ένα πλήθος επαγγελματικών ειδικεύσεων.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ