ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

New York College

Μία (1) υποτροφία για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Executive MBA - University of Bolton σε συνεργασία με το New York College

Το NEW YORK COLLEGE προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία για ολοκληρωμένες πανεπιστημιακές σπουδές στην Ελλάδα που οδηγούν σε Αμερικάνικο ή Ευρωπαϊκό πτυχίο από  διεθνούς κύρους  Πανεπιστήμια, όπως το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης State University of New York- Empire State College, τα Βρετανικά University of Greenwich, University of Bolton, το Γαλλικό Universite  Toulouse 1 Capitole, το Αμερικάνικο National American University  και τo Πολυτεχνείο της Βάρνας (TUV). Οι φοιτητές έχουν την δυνατότητα επιλογής αμερικανικού ή ευρωπαϊκού μοντέλου ανώτατης εκπαίδευσης σε ένα πλήθος ειδικοτήτων με υψηλού κύρους  καθηγητές επιλεγμένους από τα ίδια τα Πανεπιστήμια.

Το New York College είναι το μόνο κολλέγιο που έχει ιδρύσει ιδιωτικά Πανεπιστήμια εκτός Ελλάδας, το University of New York in Prague-UNYP και το University of New York in Tirana-UNYT.

Η υποτροφία:

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Executive MBA - University of Bolton σε συνεργασία με το New York College, Αθήνα*

Το Executive MBA έχει σχεδιαστεί προκειμένου να οδηγήσει τους εργαζόμενους σε επιχειρήσεις και οργανισμούς σε υψηλότερες διευθυντικές θέσεις. Δίνει έμφαση στην ανάπτυξη εξειδικευμένων γνώσεων στη Διοίκηση και τους επιμέρους τομείς καθώς και επαγγελματικές δεξιότητες έτσι ώστε οι απόφοιτοι να μπορούν να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στην παγκοσμιοποιημένη αγορά εργασίας. Το πλεονέκτημα του Executive MBA από το University of Bolton είναι ότι έχει σχεδιαστεί ειδικά για εργαζόμενους φοιτητές εφόσον αξιοποιεί την εργασιακή τους εμπειρία και την εμπλουτίζει με το σχετικό θεωρητικό υπόβαθρο ενώ παράλληλα η δομή και ο τρόπος διδασκαλίας σέβονται τις ποικίλες υποχρεώσεις των σημερινών στελεχών επιχειρήσεων.

Δομή Προγράμματος:

Το πρόγραμμα είναι πλήρους φοίτησης, διαρκεί ενάμιση χρόνο και οι παρακολουθήσεις γίνονται δύο φορές την εβδομάδα. Συνήθως, τα μαθήματα διεξάγονται Παρασκευή (από τις 18:00 έως τις 21:00) και Σάββατο (από τις 10:00 έως τις 17:00).

Η μάθηση υποστηρίζεται μέσω αλληλεπιδραστικών σεμιναρίων και ανεξάρτητης μελέτης.

Η στρατηγική μάθησης και διδασκαλίας για κάθε μεμονωμένη ενότητα περιγράφεται λεπτομερώς στον οδηγό σπουδών που θα λάβετε στην αρχή κάθε εξαμήνου

Έναρξη φοίτησης το χειμερινό εξάμηνο 2019

*H υποτροφία δεν περιλαμβάνει τα Registration Fees στο University of Bolton.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το ως άνω πρόγραμμα σπουδών έληξε 1η Σεπτεμβρίου 2019

Προκειμένου να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για την παραπάνω υποτροφία, παρακαλώ όπως συμπληρώσετε την αίτηση του προγράμματος «Σπουδάζω με Υποτροφία» (πατήστε εδώ).

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ