ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

The Athens Tech College

Μια (1) υποτροφία  

Το Athens Tech είναι το πρώτο εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα προσανατολισμένο σε σπουδές πληροφορικής & τεχνολογίας που συνδυάζει αποτελεσματικά την έρευνα και την επιχειρηματικότητα σύμφωνα με τις ανάγκες της πραγματικής οικονομίας και της αγοράς στην εποχή της καινοτομίας και του περιβάλλοντος των startups.

Η δημιουργία του Αthens Tech College είναι το αποτέλεσμα μίας επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ του BCA College, του πρώτου κολεγίου Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Ελλάδα, της Intracom Holdings, πολυεθνική εταιρεία πληροφορικής, gaming και κατασκευών καθώς και της 24MEDIA Group, του μεγαλύτερου digital media group της Ελλάδας.

Η εμπειρία 45+ ετών στο χώρο των νέων τεχνολογιών, της εκπαίδευσης και της επικοινωνίας συνθέτει τη φιλοσοφία του κολεγίου που παρέχει πρωτοποριακή διδασκαλία, άμεση δικτύωση των σπουδαστών στον επιχειρηματικό και ερευνητικό χώρο και συνεχή υποστήριξη των αποφοίτων μας με στόχο την αξιοποίηση των γνώσεών τους και την ανάδειξή τους στον επαγγελματικό χώρο.

Το Athens Tech College γνωρίζοντας την έλλειψη επαγγελματιών με εξειδικευμένες γνώσεις στο χώρο των νέων τεχνολογιών και της επιχειρηματικότητας στη χώρα μας, έχει δημιουργήσει προγράμματα σπουδών που εφοδιάζουν τους σπουδαστές του με ειδικές δεξιότητες που τους καθιστούν έτοιμους να καλύψουν τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς είτε αποφασίσουν να απορροφηθούν είτε να ηγηθούν στο χώρο της τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας.

Ο στόχος για τους αποφοίτους του κολεγίου είναι να δώσουν πραγματικές διαστάσεις στο όραμά τους συνδέοντας την εξέλιξη της τεχνολογίας με την επιχειρηματικότητα και την επιστήμη. Η εφευρετικότητα στη σκέψη και η εμπειρία στην τεχνολογία δημιουργούν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και το Athens Tech College εκπαιδεύει επαγγελματίες, έτοιμους να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση παρέχοντας τις γνώσεις που θα τους μετατρέψουν σε πρωταγωνιστές της νέας τεχνολογικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Οι παρεχόμενες υποτροφίες

*Απαιτείται σχετικός προπτυχιακός τίτλος σπουδών και οι επί μέρους τομείς προσφέρονται αναλόγως της ζήτησης.

Μοναδική επιβάρυνση κάθε υποτρόφου τα Students Fees προς το Sheffield University ύψους 2.500€

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τα ως άνω πρόγραμματα σπουδών έληξε 1η Σεπτεμβρίου 2019

Προκειμένου να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για την παραπάνω υποτροφία, παρακαλώ όπως συμπληρώσετε την αίτηση του προγράμματος «Σπουδάζω με Υποτροφία» (πατήστε εδώ).

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ