ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Μια υποτροφία επιλογής του υποψηφίου & μια υποτροφία αποκλειστικά στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Δυτικής Αττικής

Διανύοντας την 5η δεκαετία λειτουργίας του, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ προσφέρει σπουδές Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης, επιπέδου 5, δίνοντας στους νέους τη δυνατότητα να σπουδάσουν τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα.

Την υψηλή ποιότητα σπουδών πλαισιώνει με την λειτουργία του το οργανωμένο και πρωτοποριακό Γραφείο Σταδιοδρομίας. Οι ετήσιες "Ημέρες Καριέρας" αποτελούν πλέον θεσμό και πραγματοποιούνται τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο συνδέοντας έτσι άμεσα τον σπουδαστή με την αγορά εργασίας.

Λειτουργούν οι τομείς Τουρισμού, Μηχανολογίας, Ηλεκτρολογίας, Μόδας & Ομορφιάς, Παραϊατρικών Επαγγελμάτων, Πληροφορικής, Οικονομίας & Διοίκησης, Εφαρμοσμένων Τεχνών, Κοινωνικών Υπηρεσιών, Επικοινωνίας & ΜΜΕ, Μουσικής Τεχνολογίας, Performing Arts. Κτιριακές εγκαταστάσεις χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων στην καρδιά της Αθήνας(IEK DELTA Athens) αλλά και στα δυτικά προάστεια (IEK DELTA West Campus Peristeri) με υπερσυγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια!

Οι απόφοιτοι αποκτούν Κρατικό Δίπλωμα από το Υπουργείο Παιδείας, αναγνωρισμένο σε Ελλάδα και Ευρωπαική Ένωση, που εξασφαλίζει επαγγελματικά δικαιώματα, ανάλογα με την ειδικότητα.

Διάρκεια σπουδών: 2 χρόνια

Πληροφορίες – Εγγραφές:
Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ : Ιπποκράτους 22 & Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210.82.25.983

Ιστοσελίδα http://www.delta-iek.gr/

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων: 1η Σεπτεμβρίου 2018

Προκειμένου να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για την παραπάνω υποτροφία, παρακαλώ όπως συμπληρώσετε την αίτηση του προγράμματος «Σπουδάζω με Υποτροφία» (πατήστε εδώ).

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ