ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

ΙΙΕΚ NEW YORK

Δύο (2) υποτροφίες επιλογής του υποψηφίου

Με την δύναμη του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College σε συνεργασία με Αμερικανικά και Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια υψηλού διεθνούς κύρους, το ΙΙΕΚ New York ιδρύθηκε ως φυσική συνέχεια μιας 27ετούς υψηλής ποιότητας παροχής υπηρεσιών στον τομέα της εκπαίδευσης, της επιμόρφωσης και της επαγγελματικής κατάρτισης και προσφέρει υψηλής ποιότητας εξειδικευμένη εκπαίδευση με συνέπεια και ευθύνη δίνοντας στους σπουδαστές πρωτοποριακές εκπαιδευτικές ευκαιρίες σε ένα πλήθος επαγγελματικών ειδικεύσεων.

Το ΙIEK New York προετοιμάζει τους αυριανούς εξειδικευμένους επαγγελματίες και τα στελέχη επιχειρήσεων, ώστε να αποκτήσουν μια διεθνή οπτική και να προσαρμοστούν σε ένα παγκόσμιο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Με ένα ισχυρό Γραφείο Επαγγελματικής Αποκατάστασης παρέχει κατεύθυνση, υποστήριξη και συμβουλευτική στους φοιτητές του και ενθαρρύνει την επαγγελματική τους ανάπτυξη.

Προϋποθέσεις Εγγραφής:

• Παροχή αποδεικτικού ολοκλήρωσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Απολυτήριο Λυκείου, ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ, ΤΕΕ/ΤΕΛ)

• Έναρξη φοίτησης το χειμερινό εξάμηνο 2019

*Η Υποτροφία ισχύει εφόσον πραγματοποιηθεί έναρξη τμήματος στην συγκεκριμένη ειδικότητα.

Προκειμένου να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για την παραπάνω υποτροφία, παρακαλώ όπως συμπληρώσετε την αίτηση του προγράμματος «Σπουδάζω με Υποτροφία» (πατήστε εδώ)

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τα ως άνω προγράμματα σπουδών έληξε 1η Σεπτεμβρίου 2019

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ